Vain Elämää-ohjelmasta tuttu Mariska elvyttää vanhan bändinsä lyhyelle kiertueelle – Ohjelmassa myös Tampereen Pakkahuone

Vain Elämää-ohjelmasta tuttu Mariska on saapumassa klubikiertueellaan myös Tampereen Pakkahuoneelle. Kiertue on tarkoitus vetää läpi helmikuussa 2021.
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Vuonna 2013 lopettanut Mariska & Pahat Sudet -yhtye tekee neljän keikan klubikiertueen helmikuussa 2021. Kaksi albumia julkaissut yhtye nähdään alkuperäiskokoonpanossa Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä sekä Lahdessa.

Uransa punkyhtye Oheisvasaran toisena laulajana 1990-luvun lopulla aloittanut Mariska on kuluneen vuoden aikana tullut tutuksi Vain Elämää -ohjelmasta.

Tampereen Pakkahuoneen keikkapäivämäärä on 18. helmikuuta, mikäli korona suo.

– On ollut niin kova ikävä mun ketunpoikia että oli pakko kehittää pikku rundi. Meiltä tulee myös dvd-julkaisu kahden vuoden takaiselta gettogether-keikalta Suvilahdesta. Odotan railakasta ja nostalgista tunnelmointia, Mariska kommentoi asiaa tiedotteessa.

Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat Suloinen myrkynkeittäjä, Liekki ja Kukkurukuu. Yhtye lopetti toimintansa kesän 2013 jälkeen.

Kiertueen keikat toteutetaan rajoitetuilla kapasiteeteilla turvavälit huomioiden.

Mariska & Pahat Sudet keikalla:

17.2. Helsinki, Tavastiaklubi

18.2. Tampere, Pakkahuone

19.2. Jyväskylä, Lutakko

20.2. Lahti, Möysän musaklubi

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut