Valtuusto-livessä tänään: työllisyyden kuntakokeilu, kulttuuripääkaupunki ja nippu kaavoja muun muassa Tammelaan ja keskustaan

Kaupunginvaltuusto hyväksyi kokouksessaan lisätalousarvion. Pekka Ruissalo
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu vuoden viimeiseen kokoukseensa maanantaina tänään maananntaina kello 17 alkaen.

Kokous järjestetään sähköisenä ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä kaupungin verkkosivujen kautta.

Valtuuston hyväksyttäväksi tulee työllisyyden edistämisen kuntakokeilua koskevat sopimukset. Valtuusto päättää myös Tampereen kaupungin sitoutumisesta Euroopan kulttuuripääkaupunkihankkeeseen 2021–2027. Kyse on rahoituksen varaamisesta toisen hakuvaiheen kuluihin 2021 ja edelleen vuoteen 2027 saakka, mikäli Tampere valitaan kulttuuripääkaupungiksi.

Valtuuston hyväksyttävänä on myös useita asemakaavoja. Tahmelassa kehitetään Varalan urheiluopiston aluetta, Tullin alueella Pinninkatu 45 ja 47 asemakaavalla muutetaan käyttötarkoitusta ja mahdollistetaan täydennysrakentaminen. Pohtolassa Miesmäenpuiston ja Backmaninrinteen virkistysalueita muutetaan osittain asuinkäyttöön. Puutarhakatu 11 sekä Kauppakatu 2 ja 4 yhteisellä asemakaavamuutoksella mahdollistetaan tonttien täydennysrakentaminen ja päivitetään arvorakennusten suojelumääräykset.

Kaupunginvaltuusto saa tiedoksi myös Tampereen kaupungin turvallisuussuunnitelman.

Kokouksesta twiittaa kaupungin viestintäyksikkö Twittertilillä @tamperelive. Keskusteluun voi osallistua Twitterissä aihetunnisteella #trevaltuusto, tekstiviestillä tai suoran lähetyksen yhteydessä olevalla nettilomakkeella. Kokousta voi kuunnella myös Radio Moreenista.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut