Kaupunki hakee saunatonttuja – Tarjolla tonni, polttopuut ja ainutlaatuinen sauna

Tampereen kaupungin uutta kaupunginosaa kehittävä yhtiö Hiedanrannan Kehitys Oy etsii aktiivista ryhmää saunatonttuja pyörittämään Hiedanrannan yhteisöllisen saunan toimintaa.

Tarjolla tuhannen euron toiminta-avustus, saunapuita ja tukea alkuun pääsemiseen.

Vuodenvaihteessa Hiedanrannan rakennukset ja maa-alueet Lielahden kartanon lähiympäristöä lukuun ottamatta kaupungilta Hiedanrannan Kehitys Oy:n omistukseen.

Samalla kaupungin omistamalle yhtiölle siirtyy sauna pukuhuoneineen ja tapahtumalavoineen. Toistaiseksi saunatoimintaa on koordinoinut yhteistyössä kaupunki, saunayhteisö ja Hiedanrannan toimijat. Nyt haetaan pysyvämpää joukkoa useammaksi vuodeksi.

Hiedanrantaan toivotaan omalaatuista, kansalaislähtöistä ja pysyvää saunakulttuuria. Haettavan saunaporukan kanssa solmitaan sopimus alueen käytöstä ja tapahtumien järjestämisestä. Käytännössä haetaan yhdistystä, joka osaa hoitaa taloutensa ja luoda toimivat saunan käytännöt yleisine vuoroineen.

Sauna löytyy kartanon ja Tehtaan välistä. Lavalla on järjestetty tapahtumia, kuten keikkoja, elokuvanäytös ja sirkusta.

Vapaamuotoisia hakemuksia Hiedanrannan yhteisöllisiksi saunatontuiksi otetaan vastaan 15. tammikuuta saakka ja päätöksestä ilmoitetaan tammikuun lopussa.

Lisätietoja hakemisesta löytyy osoitteesta www.hiedanranta.fi/saunatontut

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut