Pihlajalinna avaa uuden koronatestipisteen Ylöjärvellä – Tampereella testejä aletaan ottaa myös viikonloppuisin

Pihlajalinna avaa uuden näytteenottopisteen Ylöjärvelle maanantaina 14. joulukuuta. Testejä on alettu ottaa myös Pirkkalassa. Lisäksi Pihlajalinna laajentaa Tampereen Ratinan ja Kangasalan näytteenottopisteiden aukioloaikoja siten, että testejä otetaan jatkossa myös viikonloppuisin.

Laajennuksella vastataan koronavirustestien kasvaneeseen kysyntään.

Ylöjärven uusi drive-in-testauspiste sijaitsee parkkipaikalla lääkäriaseman takana. Testauspisteelle ajetaan lääkäriaseman ja Kelan rakennuksen välistä.

Pihlajalinnan Pirkkalan lääkärikeskuksessa testejä otetaan lääkärikeskuksen laboratoriossa infektioaikoina.

Tampereella ja Kangasalla on tarjolla koronatestausaikoja jatkossa myös viikonloppuisin. Pihlajalinnan Tampereen koronatestauspiste sijaitsee Ratinan stadionin parkkipaikalla. Kangasalan testauspiste sijaitsee kontissa Kangasalan lääkäriaseman parkkipaikalla.

Yleisimmin käytetyn PCR-testin ohella Pihlajalinnassa on nyt käytössä myös niin sanottu koronaviruksen pikatesti eli antigeenitesti. Antigeenitestiin pääsee lääkärin lähetteellä, ja lääkäri arvioi, kumpi testeistä soveltuu asiakkaan tilanteeseen parhaiten. Antigeenitestin tulos tulee asiakkaalle muutamassa tunnissa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut