Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Väinö Linna täyttää 100 vuotta: Komediateatteri striimaa Päämäärä Tuntemattoman

Tampereen Komediateatterin suosittu Päämäärä Tuntematon esitetään striimattuna Väinö Linnan syntymäpäivänä sunnuntaina 20. joulukuuta kello 17 alkaen. Se on striimauksen jälkeen katsottavissa viikon ajan.

Ennen esitystä järjestetään myös etkot kello 16 alkaen, joissa keskustelevat Väinö Linnasta ja näytelmän aiheista näytelmän kirjoittaja, tohtori Panu Rajala ja esityksen ohjaaja Panu Raipia.

Lippuja striimaukseen on ostettavissa Tampereen Komediateatterin lipputoimistosta liput@komediateatteri.fi tai osoitteesta lippu.fi

Näyttelijä Tuukka Huttusen tähdittämä esitys kertoo Väinö Linnasta, kun hän kirjoitti menestyskirjaansa Tuntematon sotilas. Esitys on Komediateatterin ohjelmistossa vielä keväällä 2021 ja vierailee kolme kertaa myös Kuopion kaupunginteatterissa.

Panu Rajalan kirjoittama ja Panu Raipian ohjaama esitys on kerännyt kiitosta katsojilta ja kriitikoilta. Tuukka Huttusen moniosaamista on myös kiitelty esityksen arvosteluissa.

Näytelmän valosuunnittelu on Jonna Rautalan, äänisuunnittelu Janne Pärnäsen, videosuunnittelu Ilari Kellokosken sekä pukusuunnittelu Kaisa Savolaisen käsialaa.