Kauneimmat joululaulut lauletaan tänä vuonna verkossa – somesuosio yllätti Messukylän seurakunnan

Kauneimmat joululaulut soivat tänä vuonna netissä. Kuvituskuva. Arkisto / Kai Skyttä

Riina Haapala

Kauneimmat joululaulut soivat tänä vuonna verkossa myös Tampereella.

Tampereen seurakuntien tiedotteessa kerrotaan, että kiinnostus Messukylän seurakunnan järjestämään tilaisuuteen on saavuttanut ennennäkemättömän suosion sosiaalisessa mediassa.

Livelähetykseen Tampereen seurakuntien Facebook-sivulla tai Messukylän seurakunnan Youtube-kanavalla on osallistumassa reilut 3500 ihmistä ja kiinnostuksensa tapahtumaa kohtaan on ilmoittanut liki 50 000 ihmistä. Tapahtuman näkyvyys Facebookissa lähentelee miljoonan rajaa.

Kanttori Katja Rantavaara kertoo tiedotteessa, että sosiaalinen media pääsi yllättämään positiivisesti.

– han mielettömän hienoa olla tekemässä yhdessä jotain, mille on suuri tarve ja kaipuu. Joululaulut kuuluvat jouluperinteeseemme ja nyt kun ei päästä kokoontumaan, on tämä oikeastaan ainoa keino saada laulaa yhdessä. Sanat tulevat ruudulle näkyviin, jolloin mukana laulaminen vastaanottimien ääressä helpottuu, Rantavaara kertoo tiedotteessa.

Laulajina kirkossa toimivat seurakunnan kanttorit: Hanna Kataja, Miia Moilanen, Katja Rantavaara ja Saija Siuko. Selloa soittaa Katri Antikainen, huilua Miia Moilanen ja urkuja sekä pianoa Petri Karaksela.

Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 9. joulukuuta kello 18.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut