Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jo 32 vuotta Tampereella pidetyt jättimessut alkavat tiistaina – Alihankinta pidetään virtuaalisesti

Alihankinta 2020 - ja AlihankintaHEAT -messutatapahtumat järjestetään ensimmäistä kertaa täysin virtuaalisena verkossa tiistaista torstaihin 8.–10. joulukuuta.

Luvassa on kolmen päivän täydeltä suorana Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen studiosta lähetettävää live-ohjelmaa, ennakkoon tallennettua ohjelmaa sekä Brella-verkostoitumisalustan tarjoamia teollisuuden asiantuntijoiden ja ammattilaisten kohtaamisia.

Tapahtumaan on ilmoittautunut 250 näytteilleasettajaa. Virtuaalitapahtuma on kävijöille maksuton ja se käynnistyy huomenna tiistaina 8. joulukuuta kello 8 osoitteessa alihankintavirtual.fi. Tapahtuman teema on Datasta bisnestä ja pääkumppanina toimii Business Tampere.

– Tampereen Alihankinta-messuilla on iso merkitys teollisuuden vuosittaisena kohtaamispaikkana. Nyt poikkeusvuonnakin, kun emme voi fyysisesti kohdata messuilla kasvokkain, haluamme tarjota sekä näytteilleasettajille että kävijöille mahdollisuuden luoda kontakteja Alihankinnan virtuaalitapahtumassa sekä nauttia tapahtuman runsaasta ohjelmasta Datasta bisnestä -teema edellä. On myös hienoa saada Business Tampere Alihankinnan ensimmäisen virtuaalitapahtuman pääkumppaniksi, sillä yhdessä tekemällä voimme tarjota valmistavan teollisuuden toimijoille laadukasta sisältöä, sanoo Alihankinta-messuista vastaava projektipäällikkö, Tampereen Messut -konsernin viestintäjohtaja Tanja Järvensivu tiedotteessa.

– Tämän vuoden tapahtuma on ajan kuva ja se on osaltaan vastaus siihen liiketoiminnan ja teollisuuden arvoketjujen muutokseen, joka on jo ollut käynnissä ja joka edelleen Covid-19-pandemian myötä kiihtyy. Tieto ja sen oikea-aikainen hyödyntäminen sekä uusiutuminen digitalisaation avulla ovat kaikkien yritysten agendalla. Alihankinta-virtuaalitapahtuma tuo tähän tematiikkaan virikkeitä ja ratkaisuja sekä tarjoaa kumppanuuksia. Virtuaalitapahtuman kotipaikka Tampereen kaupunkiseutu esittäytyy myös uuden ajan sijoittumispaikkana menestyville yrityksille, kertoo Business Tampereen toimitusjohtaja Harri Airaksinen tiedotteessa.

Verkostoituminen Alihankinta-virtuaalitapahtumassa tapahtuu Brella-verkostoitumissivustolla, jolta löytyvät kaikki noin 250 mukana olevaa näytteilleasettajaa. Virtuaalitapahtumaan voi sopia tapaamisia jo ennakkoon.

Vuodesta 1988 lähtien järjestetty Alihankinta esittelee vuosittain koko Suomen teollisuuden ja sen kärkiyritykset. Kansainvälisillä messuilla oli viime vuonna yli tuhat näytteilleasettajaa ja tapahtuma kokosi Tampereelle 17 731 messuvierasta. Alihankinta-virtuaalitapahtumassa on mukana noin 250 näytteilleasettajaa, joista noin 35 on ulkomaalaista yritystä.

Seuraavat fyysiset Alihankinta-messut on tarkoitus järjestää Tampereella 21.–23.9.2021.