Sokos aloittaa yhteistyön Woltin kanssa Tampereella – "Kuluva vuosi on voimistanut verkko-ostamisen kysyntää"

Wolt ja Sokos aloittavat maanantaina yhteistyön Tampereella. Yhteistyössä ovat mukana tavaratalo Sokos Tampere sekä kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike Emotion Kaleva. Yhteistyön ajatuksen on, että Woltilla voi nyt tilata kodintavaraa, sisustustuotteita, asusteita ja kosmetiikkaa alle tunnissa kotiin.

Sokoksen ja Emotionin tuotteita voi tilata Woltin sovelluksen tai verkkosivujen kautta alle tunnissa kotiinkuljetettuna. Tilauksia voi tehdä myös ennakkoon, jolloin halutun toimitusajan voi määrittää viiden minuutin tarkkuudella. Wolt ja Sokos aloittivat joulukuun alussa yhteistyön myös Helsingissä.

– Kuluva vuosi on voimistanut verkko-ostamisen kysyntää, ja haluamme olla eturintamassa tarjoamassa arkea helpottavia ratkaisuja ihmisten muuttuviin tarpeisiin, kommentoi Sokoksen ryhmäpäällikkö Ville Inkilä tiedotteessa.

– Mitä kattavammin palvelustamme löytyy tuotteita erilaisiin tarpeisiin, sitä paremmin voimme vapauttaa asiakkaidemme aikaa muihin asioihin, sanoo Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski.

Tampereella Wolt on aiemmin aloittanut yhteistyön esimerkiksi Salen, Clas Ohlsonin ja eläintarvikekauppa Musti & Mirrin kanssa.

Wolt on suomalainen vuonna 2014 perustettu teknologiayritys, joka toimii tällä hetkellä 23 maassa ja 110 kaupungissa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut