Lentopallon EM-kilpailut saapuvat Tampereelle 2021! – "Tämä on tapahtumajärjestäjälle unelmakaupunki"

Lentopallon EM-kilpailuja pelataan vuonna 2021 Tampereella. Arkistokuva maaottelusta, jossa Suomi kohtasi Tshekin maajoukkueen. Risto Hämäläinen
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Yksi miesten lentopallon 32. EM-kilpailujen kuudesta lohkosta pelataan ensi vuonna Tampereella. Euroopan Lentopalloliitto CEV julkaisi kisaisännät perjantaina. Tampereen lisäksi EM-kilpailuja pelataan kolmessa Puolan kaupungissa (Katowice, Gdansk, Krakova), Ostravassa Tšekeissä sekä Tallinnassa Virossa.

Projektin vetäjä, monen kilpailuvirityksen taustalta jo entuudestaan löytyvä Perttu Pesä toteaa kaupungin olevan todella innostunut ja kiitollinen kisaisännyydestä.

– Tampere on jo pitkään ollut lentopallon kansallisena kotina. Olemme yhdessä Lentopalloliiton ja paikallisten toimijoiden kanssa tähdänneet siihen, että jossain välissä saamme myös EM-kilpailujen kaltaisen jättiläisen kesytettyä. Nyt se tapahtuu, Pesä innostuu tapahtuman tiedotteessa.

Kilpailujen pääsihteeri Riia Martinoja korostaa yhteistyön merkitystä.

– Tampere on tapahtumajärjestäjälle unelmakaupunki. Siellä ymmärretään tapahtumien tarpeet ja tekeminen on aidosti yhteistä. Lentopalloväen on siis helppo ja mukava kokoontua jälleen yhteiseen juhlaan Tampereelle erinomaiseen ympäristöön. Tätä tapahtumaa järjestetään aidosti yhdessä kaupungin, lentopalloseurojen, vapaaehtoisten ja erilaisten ammattiosaajien kanssa, Martinoja kommentoi.

Miesten EM-kilpailuissa on mukana 24 maata, jotka taistelevat Euroopan mestaruusmitalien lisäksi myös kahdesta suorasta paikasta vuoden 2022 MM-kilpailuihin.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut