Tampereen Tullikamari sai uuden tuotantopäällikön – "Teillä on siellä aivan jäätäviä bändejä"

Tampereen aktiivisimmassa live-ravintolassa tapahtuu ensi maanantaina vallanvaihto.

Kun Tullikamarin pitkäaikainen tuotantopäällikkö Alex Regan valmistautuu työuransa seuraavaan askeleeseen, hänen seuraajanaan aloittaa jo nyt Lotta Ahtinen.

Ahtinen siirtyy samalla punatiilirakennuksesta toiseen. Hänen aiempi työpaikkansa oli Hämeenlinnan Verkatehdas, jossa hänen tittelinsä oli järjestely- ja turvallisuuspäällikkö.

– Yleisöturvallisuus on minulle aina aivan ykkösprioriteetti. Jokainen on tervetullut Tullikamarin nykyisiin ja tuleviin tapahtumiin turvallisin mielin. Vastuu siitä on kunnia-asia, Lotta Ahtinen painottaa.

Uusi tuotantopäällikkö on vieraillut säännöllisesti Tullikamarilla koko aikuisikänsä. Vuodesta 1988 keikkaelämyksiä tarjonneen rakennuksen henki ja laatu ovat hänelle tuttuja asioita.

– On ilo ja kunnia liittyä Tullikamarin tiimiin, onhan kyseessä Suomen kirkkaimman kulttuurikaupungin sydän ja tapahtumatalo vailla vertaa, Lotta Ahtinen hymyilee.

Jatkossa Ahtinen aikoo asua kahta kotia: maalaistaloa Janakkalassa ja kaupunkikämppää Tampereella, josta kantahämäläinen suunnittelee ottavansa kaikki Mansen edut irti.

– Teillä on siellä aivan jäätäviä bändejä ja lätkäjoukkueet, eli kokolailla kaikkea sitä, mikä on syvällä Hämeessä treenikämpillä varttuneelle maalaistytölle olennaista.

Ahtinen kokee Tampereen monipuolisena, avarakatseisena ja huumorintajuisena paikkana. Sopivasti boheemista ja alati ystävällisestä kaupungista ei puutu tuoreen tuotantopäällikön mukaan mitään.

Neljä asiaa nousee kuitenkin Ahtisella yli muiden.

– Tavataan saunan lauteilla, Tullikamarilla, keikoilla ja Hakametsässä!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut