Tampere-talo siirtää joulukuun tapahtumat ja joutuu aloittamaan yt-neuvottelut – "Koskevat mahdollisia koko henkilöstön ja johdon lomautuksia"

Tampere-talo on joutunut siirtämään tai perumaan joulukuun tapahtumat Pirkanmaalle annettujen kokoontumisrajoitusten takia. Tampere-talon ovet ovat joulukuussa kuitenkin auki arkisin kello 10–17 välisenä aikana.

Rajoituksista ja tapahtumien siirroista johtuen Tampere-talo aloittaa ensi viikon tiistaina yhteistoimintaneuvottelut koko henkilöstön mahdollista lomautuksista enintään 90 päivän ajaksi. Rajoitukset aiheuttavat työn tilapäisen vähenemisen ja merkittäviä tulomenetyksiä.

– Uudet rajoitukset tarkoittavat, että olemme peruneet käytännössä kaikki tapahtumat jouluun asti. Olemme valitettavasti joutuneet myös tekemään jälleen kutsun henkilöstölle yhteistoimintaneuvotteluihin, jotka koskevat mahdollisia koko henkilöstön ja johdon lomautuksia enintään 90 päiväksi, toimitusjohtaja Paulina Ahokas sanoo.

Ahokas kiittelee henkilökunnan osaamista.

– Henkilöstömme on tehnyt tinkimättömästi ja sitoutuneesti töitä turvallisten tapahtumien mahdollistamiseksi. Asiakkaat ovat omaksuneet käytännöt myös erittäin kiitettävästi. Olemme saaneet ilahduttaa lähes 90 000 ihmistä Tampere-talossa yhteisillä kokemuksilla kesäkuusta alkaen. Tapahtumatoimistomme Events Tampere on tuonut tuhansia ihmisiä yhteen virtuaali- ja hybriditapahtumissa, sanoo Paulina Ahokas.

– Kävijämäärämme on toki merkittävästi pienempi kuin viime vuonna tähän aikaan, mutta silti jokainen noista kohtaamisista on ollut korvaamattoman arvokas sekä ihmiselle itselleen että meille järjestäjille. Tunnen suurta ylpeyttä ja kiitollisuutta jokaisesta asiakkaasta, talolaisesta sekä tapahtumissa toimineista esiintyjistä, puhujista ja muista ammattilaisista. He kaikki ovat paneutuneet suurella sydämellä ja huolellisuudella näihin merkityksellisiin tilanteisiin, Paulina Ahokas kiittää.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut