Himmelblau avaa kaksi uutta näyttelyä – galleriassa tiukat koronarajoitukset

Grafiikanpaja Himmelblau avaa joulukuussa kaksi uutta näyttelyä tiukoin koronarajoituksin.

Galleria Himmelblaussa avautuu Tapani Kokon ideoima ja rakentama jouluinen installaatio Joulun harsomaa. Esillä on kokoelma maalauksia ja veistoksia. Selfie-paikkana toimii Petteri Punakuono -veistos. Puuvillasalin puolella on esillä pieni mökkikylä. Kokko on toteuttanut Joulun harsomaan Himmelblaun galleriaan eri variaatioin kahtena vuotena aiemmin, nyt kokonaisuus levittyy kahteen näyttelysaliin.

Pop up -galleria Himmelissä on esillä kahden taideopiskelijan grafiikkaa. Antti Alavilo ja Satu Wiinikka opiskelevat Satakunnan ammattikorkeakoulussa, Kankaanpään taidekoulun yksikössä. Grafiikantaiteen lehtori Tomas Regan valitsi heidät mukaan näyttelyyn. Alavilon suurikokoiset teokset on toteutettu kohopainotekniikalla. Teosten fantasia-aiheet ammentavat Alavilolle läheisestä pelimaailmasta. Wiinikan töiden perustana on figuuri. Hän haluaa yhdistää teatteritaustaansa kuvataiteen tekemiseen. Wiinikalta on esillä syväpainografiikkana toteutettuja töitä sekä monotypiapohjaisia kollaaseja. Näyttely aloittaa samalla yhteistyön Kankaanpään taidekoulun kanssa.

Näyttelyt ovat normaalisti avoinna yleisölle, mutta niissä on maskipakko ja turvaväleistä täytyy pitää huolta. Galleriaan otetaan kerrallaan maksimissaan 10 ihmistä ja pop up -galleriaan maksimissaan viisi ihmistä.

Kahdessa galleriasalissa tilaa on lähes 1000 neliömetriä ja pop upissa lähes 70 neliömetriä. Himmelblau tarjoaa kävijöille maskit ja käsidesit. Näyttelyihin on vapaa pääsy.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut