Finnkino lopettaa elokuvanäytökset väliaikaisesti myös Tampereella – "Toivomme, että näillä toimenpiteillä on riittävä vaikutus"

Uusimpien viranomaismääräysten vuoksi Finnkino lopettaa elokuvanäytökset väliaikaisesti pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Oulussa ja Tampereella sijaitsevissa teattereissa.

Finnkino tiedottaa asiasta verkkosivuillaan.

Rajoitukset ovat voimassa seuraavasti:

Pääkaupunkiseutu (Tennispalatsi, Kinopalatsi, Itis, Maxim, Omena, Sello ja Flamingo): 30.11.–18.12.

Lahti (Kuvapalatsi): 30.11.–14.12.

Oulu (Plaza): 2.–18.12.

Tampere (Cine Atlas ja Plevna): 2.–21.12.

Turku (Kinopalatsi): 3.–23.12.2020

Teattereiden myymälät palvelevat asiakkaita toistaiseksi rajoitetuin aukioloajoin. Elokuvateatterit muilla paikkakunnilla jatkavat toimintaansa paikallisten viranomaismääräysten ja Finnkinon omien toimenpiteiden pohjalta.

– Henkilökunnan turvallisuus ja hyvinvointi ovat tärkeimpiä prioriteettejamme. Olemme kuitenkin valmiita avaamaan teatterit heti kun se vain suinkin on mahdollista. Toivomme, että näillä rajoitustoimenpiteillä on riittävä vaikutus, jotta saisimme nyt suljettavat teatterit avattua uudestaan jouluksi, kertoo Finnkinon kaupallinen johtaja Hannele Wolf-Mannila.

Joulun ajan ohjelmistosta löytyy kauan odotetun Wonder Woman 1984:n lisäksi lukuisia odotettuja elokuvia, kuten koko perheen komedia Peruna ja Marko Röhrin luontotrilogian näyttäväksi luokiteltu päätösosa Tunturin tarina.

Perheitä puolestaan viihdyttää muun muassa seikkailuelokuva Pertsa ja Kilu.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut