Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilves hankki laitapuolustajan liiganousijan riveistä – "Hän jaksaa tehdä töitä vahvasti molempiin suuntiin"

Tampereen Ilveksen liigajoukkue vahvistuu päättyneellä kaudella KTP:ssa pelanneella Tuomas Ollilalla. 20-vuotiaan Ollilan sopimus on kaksivuotinen.

Päävalmentaja Jarkko Wiss on hankintaan tyytyväinen. Ollila edustaa sellaista pelaajatyyppiä joita seuraan on paljon hankittukin: nuori, potentiaalinen pelaaja, jolla on myös erinomainen työmoraali.

– Olemme jo jonkin aikaa seuranneet hänen kehitystään. Tuomas on nopea vasenjalkainen laitapakki tai nouseva laitapuolustaja. Hänellä on myös erinomainen nopeuskestävyys, eli hän jaksaa tehdä töitä vahvasti molempiin suuntiin. Häneltä löytyy myös erilaisia kombinaatioita vastustajien ohittamiseen laidalla ja hän antaa laadukkaita keskityksiä. Lisäksi hän on tunnollinen työntekijä, joka haluaa kehittyä urallaan eteenpäin, Wiss analysoi seuran tiedotteessa.

O llila odottaa Ilveksen olevan merkittävä askel omalla pelaajaurallaan. Mahdollisuus pelata tulevaisuudessa nuorten maajoukkueessa kiinnostaa miestä, ja hän uskoo että Veikkausliiga-seurassa pelaaminen tarjoaa siihen hyvän mahdollisuuden.

– Olin kolme kautta pelannut Ykkösessä, joten nyt oli aika ottaa seuraava askel eteenpäin. Ilves osoitti paljon kiinnostusta ja agenttini kanssa mietittiin, että Ilves on paras vaihtoehto uralleni tässä vaiheessa. Olin jonkin verran Ilveksen pelejä seurannutkin ja mielestäni sovin hyvin joukkueen taktiikkaan ja pelityyliin. Olin kuullut Ilveksestä paljon hyvää ja keskusteltuani Jallun kanssa vahvistui halu Tampereelle siirtymisestä, Ollila kiteyttää.