Sisäliikuntapaikat, uimahallit ja nuorisotilat sulkevat ovensa Tampereella – Tätä se käytännössä tarkoittaa

Kaikki Tampereen sisäliikuntatilat, kuntosalit ja uimahallit sulkevat ovensa koronaviruksen leviämisen estämiseksi alueellisen koronaohjausryhmän antamien suositusten mukaisesti keskiviikkona.

Seuraavat käytännöt ovat voimassa 2. – 21.12.2020:

Sisäliikuntapaikat: Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja OKM:n apurahaurheilijoille.

Aikuisten joukkueurheilun ja kontakti- ja kamppailulajien suositusta tauottamisesta jatketaan 21. joulukuuta. Koulujen iltakäyttö keskeytetään, päivisin koulujen liikuntatilat ovat normaalisti perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen käytössä.

Uimahallit: Kaikki uimahallit suljetaan keskiviikosta alkaen. Mikäli käytössänne on erityisuimakortti tai jokin muu sarjalippu, niiden käyttöaikaa jatketaan automaattisesti koronasulun verran eteenpäin.

Ohjattu liikunta: Liikuntapalvelujen tarjoamat ohjatun liikunnan ryhmät keskeytetään keskiviikosta alkaen. Liikunnanohjaajat ovat olleet yhteydessä jokaiseen ryhmäläiseen ja kertoneet mahdollisuudesta korvata puuttuneet tunnit ulkoliikuntaryhmissä kauden loppuun saakka. Tunneille voi osallistua vapaasti ilman ilmoittautumista.

Korvaavat ulkoliikuntaryhmät löytyvät verkkosivulta osoitteesta www.tampere.fi/ohjattuliikunta.

Jäähallien yleisöluisteluvuorot: Jäähallien yleisöluisteluvuorot siirretään pidettäviksi Sorsapuiston ja Koulukadun tekojääradoilla. Yleisöluistelun tarkemmat ajankohdat löytyvät kyseisten liikuntapaikkojen verkkosivuilta

Ulkoliikuntapaikat: Ulkoliikuntapaikat ovat avoinna normaalisti, mutta suosittelemme välttämään pukuhuoneiden käyttöä mahdollisuuksien mukaan. Talviuintipaikat suositellaan suljettaviksi keskiviikosta alkaen päättyen 21. joulukuuta.

Nuorisotyö: Nuorisotilat suljetaan myös ajalla 2. – 21. joulukuuta. Nuoriso-ohjaajat panostavat tänä aikana jalkautuvaan nuorisotyöhön sekä ovat läsnä sosiaalisen median kanavissa nuorison keskuudessa. Nuorisopalvelujen Discord-kanavalla on Tampereen kaupungin nuorten verkkonuorisotoimintaa sekä Pelifarmin toimintaa.

Kaikki nuorisopalvelujen sosiaalisen median kanavat löytyvät osoitteesta Nuorten Tampere - www.nuortentampere.fi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut