Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilves teki kaksi pitkää jatkosopimusta nuorille pelaajille – "Yksi hienoimmista piirteistä on halu kehittyä"

Tampereen llves on tehnyt jatkosopimukset puolustaja Santeri Hatakan, 19, ja hyökkääjä Miro Nallin, 21, kanssa. Hatakan sopimus kattaa kaudet 2021–2024 ja Nallin sopimus kaudet 2021–2023. Pelaajien voimassa olleet sopimukset sisälsivät option ensi kaudesta.

Toissa kaudella alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa Suomen joukkueen kolmen parhaan pelaajan joukkoon valittu ja Jokereiden riveissä B-nuorten Suomen mestaruuden voittanut Santeri Hatakka siirtyi Ilvekseen 2+1-vuotisella sopimuksella keväällä 2019.

llveksen urheilujohtaja Timo Koskela näkee puolustajan etenevän kohti potentiaaliaan fysiikan vahvistumisen myötä.

– Santeri Hatakka on päivästä yksi lähtien kehittynyt Ilveksessä kohti isompia ympyröitä ja pienempiä kaukaloita. Hänen luistelunsa ja luonteensa ovat aivan eliittiä ja mahdollistavat NHL-unelman tavoittelun sekä kehittymisen arjessa, sanoo Koskela.

Kaudella 2017-2018 Ilveksen A-nuorissa 51 ottelussa tehopisteet 13+24=37 iskenyt seuran oma kasvatti Miro Nalli pelasi ensimmäiset ottelunsa miesten edustusjoukkuetasolla toissa kaudella, jolloin hän edusti Mestiksessä Ilveksen yhteistyöseura KOOVEE:ta. Kyseisellä kaudella hyökkääjä teki KOOVEE-paidassa 29 runkosarjaottelussa pisteet 2+2=4 ja Ilveksen A-nuorissa 22 ottelussa 5+11=16.

Tällä kaudella Ilveksen vakiokokoonpanoon kuuluneen Nallin saldo 17 pelaamassaan Liiga-ottelussa on 2+5=7.

– Yksi urheilijan ja jääkiekkoilijan hienoimmista piirteistä on halu kehittyä ja mitata itseään joka päivä. Tällä ominaisuudella siunattu Miro Nalli on vahva luistelija ja hänellä on suuri sydän, jotka ovat mahdollistaneet kehittymisen erittäin kokonaisvaltaiseksi ja joukkueelle arvokkaaksi pelaajaksi.

– Fyysisten ominaisuuksien edistyessä Miron pelaaminen tulee kehittymään vielä entisestään. Olemme hyvin iloisia, että myös hänellä oli halu jatkaa Ilveksessä, kommentoi urheilujohtaja Timo Koskela.