Sehän on iglu... tamperelaisravintola Salsallada houkuttelee asiakkaita nyt talvisella konstilla – "Nopea puhelu Iglutehtaaseen, ja homma alkoi edistyä"

Tamperelaisravintola Salsalladan terassilla on saatu ihmetellä maanantaista alkaen hyvin talvista tulokasta, nimittäin iglua. Kahdeksan henkilöä mahtuu asiakkaaksi igluun, jossa pyritään järjestämään samalla myös hyvin koronaturvallinen ruokailukokemus.

Myös ravintola itse pääsi osalliseksi iglun valmistamista. Tästä kertoo ravintolatoiminnasta vastaava Juha Lehtinen tarkemmin.

– Ensin tuli terassilupien jatko talvelle, vallitseva koronatilanne ja koko ajan oli kuitenkin olemassa vahva usko omaan tuotteeseen. Siinä resepti, josta syntyi ajatus Salsalladan talviterassista. Nopea puhelu paikalliseen Iglutehtaaseen, ja homma alkoi edistyä, Lehtinen pohjustaa.

– Koska Iglutehtaalla oli kiire, kysyimme voisimmeko edesauttaa Iglun valmistumista osallistumalla itse rakennukseen. Tämä sopi kuin sopikin ja pääsimme näyttämään kyntemme hieman erilaisissa työtehtävissä. Nyt onkin hienoa sanoa asiakkaalle, että kaikki ravintolassamme valmistetaan itse alusta loppuun asti, hän jatkaa.

Igluun myydään pääasiassa Salsalladan Tapasmenua, mutta myös muuta syötävää ja juotavaa on sinne tilattavissa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut