Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HappyOrNot nimitti uuden toimitusjohtajan: hän tulee toisesta menestyvästä IT-yhtiöstä – "Hän tietää meidän tapamme hyvin jo valmiiksi"

Tamperelainen HappyOrNot on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen aiemmin M-Filesillä työskennelleen Miika Mäkitalon.

Entinen toimitusjohtaja ja perustajiin kuuluva Heikki Väänänen jatkaa yhtiön tiedotteen mukaan "uudessa, strategisessa roolissa".

– Olen todella innoissani mahdollisuudesta. Yhtiöllä on mahtava brändi ja vahva yrityskulttuuri. Markkinapotentiaalia on edelleenkin ja odotan innolla että pääsen luomaan uusia ratkaisumalleja asiakkaillemme, kansainvälistä kasvua unohtamatta, Mäkitalo sanoo tiedotteessa.

Väistyvä toimitusjohtaja on tyytyväinen seuraajastaan.

– Olen tehnyt töitä Miikan kanssa vuosia. On meille etu, että hän tuntee meidät ja me tunnemme hänet valmiiksi jo niin hyvin, sanoo Heikki Väänänen.

HappyOrNotin hallituksen puheenjohtaja Stewart Roberts on samaten ilahtunut nimityksestä.

– Miika on kasvun ammattilainen, joka tietää meidän talomme jo valmiiksi erittäin hyvin. Uskon, että hän jatkaa yhtiön menestystarinaa osaltaan yhä pidemmälle, Roberts kommentoi.

Vuonna 2009 perustettu HappyOrNot tekee muun muassa kaupoista tuttuja palautelaitteita, jotka mittaavat asiakastyytyväisyyttä. Laitteet koostuvat neljästä hymynaama-painikkeesta, joilla asiakkaat voivat ilmoittaa, ovatko he hyvin tyytyväisiä, tyytyväisiä, tyytymättömiä vai hyvin tyymättömiä saamaansa palveluun.

Laitteista on tullut maailmanlaajuinen hittituote. Niitä on myyty tällä hetkellä yli 130 maahan.