G Livelab avaa talviterassin perjantaina – asiakaskäyttöön tulee kuusi lasista terassimökkiä

G Livelab Tampere avaa talviterassin perjantaina. Musiikkiklubin pihaan Tammerkosken rantaan avautuvalle talviterassille tulee kuusi lasista rakennettua terassimökkiä asiakaskäyttöön.

Kuuden neliömetrin kokoiset kasvihuoneen malliset terassimökit mahdollistavat illanvieton omassa 2–6 hengen seurueessa. Terassimökit siivotaan huolellisesti ja tuuletetaan jokaisen asiakasvierailun välissä.

G Livelab haluaa talviterassillaan tarjota turvallisen vaihtoehdon vapaa-ajan viettoon pienellä porukalla.

– Ihmisillä on luonnollinen tarve liikkua ulkona, tavata läheisiä ja kokea elämyksiä, mutta kulttuuririennot on nyt joulukuulta kielletty. Talviterassimme mahdollistaa jouluisen hetken lähipiirin kesken ilman kontaktia muiden kävijöiden kanssa. Edes baaritiskille ei tarvitse jonotella, sillä oma älypuhelinsovelluksemme mahdollistaa ruoka- ja juomatilauksien tekemisen suoraan omaan terassimökkiin, kertoo G Livelab Tampereen ravintolatoimenjohtaja Minna Salomaa.

G Livelab tarjoaa talviterassin asiakkaille laajan valikoiman kuumia ja kylmiä juomia kuten glögiä ja talven erikoisuutena tarjottavaa lämmintä siideriä. Lisäksi ravintola tarjoaa lämmin kuppi -konseptillaan erilaisia pieniä lämpimiä keittoja myös kasvissyöjät ja vegaanit huomioiden.

Ensimmäisen viikonlopun 4.–5.12. ajan talviterassille voi tulla ilman ajanvarausta ja terassimökin saa käyttöönsä maksutta. Jatkossa G Livelab veloittaa seurueilta 20 euron tuntikohtaisen käyttömaksun.

Talviterassin aukioloajat 4.12. alkaen ovat (muutokset mahdollisia):

Keskiviikko–perjantai 16.00–22.30

Lauantai 14.00–22.30

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut