Pirkkalassa 15 koronatartuntaa, 150 karanteeniin – Joukossa koulu, päiväkoti ja tehostetun palveluasumisen yksikkö

Pirkkalassa on 26.-30. marraskuuta todettu yhteensä 15 uutta koronavirustartuntaa.

Jäljitystyötä on tehty torstaista 26. marraskuuta lähtien ja sitä jatketaan edelleen.

Karanteeniin on asetettu noin 150 ihmistä.

Suupanniityn koulussa on todettu koronavirustapaus, jonka vuoksi yhteensä 55 koulun oppilasta ja henkilökuntaan kuuluvaa asetetaan karanteeniin. Viimeinen karanteenipäivä on 3. joulukuuta.

Altistuneille on saatu tieto ja he siirtyvät etäopetukseen. Suupanniityn koulu antaa tarkemmat ohjeet etäopetukseen siirtymisestä Wilma-viestillä niille, joita asia koskee. Muut Suupanniityn koulun oppilaat ja henkilökunta jatkavat koulutyötä normaaliin tapaan.

Kyöstin päiväkodissa on todettu koronavirustapaus, jonka vuoksi altistuneen ryhmän lapset ja työntekijät on asetettu karanteeniin tästä päivästä alkaen. Huoltajia on tiedotettu asiasta Wilma-viestillä 30. marraskuuta. Muut Kyöstin päiväkodin lapset ja henkilökunta jatkavat varhaiskasvatuksessa normaaliin tapaan.

Tehostetun palveluasumisen yksikössä Pihlajakodissa on viikonlopun aikana tapahtunut altistuminen. Asiaa hoidetaan yhdessä PSHP:n kanssa ja tarvittavat varotoimet on saatu käynnistettyä.

Terveydenhuollon henkilöstö hoitaa kaikissa tapauksissa ilmoitukset karanteenista tartuntatautilain mukaisesti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut