Sorin Sirkuksen 35-vuotisjuhlanäytöksen esitykset on peruttu joulukuulta – Esitetään jälleen tammikuussa 2021

Sorin Sirkuksen joulushow`ta ei enää vuonna 2020 nähdä. Sorin Sirkus
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tamperelaisen Sorin Sirkuksen Joulushow Soilun esitykset on peruttu loppuvuoden 2020 osalta. Lipunmyynti esityksiin 2. joulukuuta – 21. joulukuuta välisenä aikana on keskeytetty Pirkanmaan uusien koronasuositusten vuoksi.

Kaikille lipun ostaneille asiakkaille lähetetään ohjeet lippujen mahdolliseen vaihtoon tai palautukseen liittyen.

Loppuvuoden esityksiin hankitut liput voi vaihtaa tammikuun näytöksiin, joihin on vielä tilaa. Ostetut liput voi vaihtaa myös Sorin Sirkuksen lippulahjakorttiin, joka on vuoden ajan voimassa. Lahjakortti käy Sorin Sirkuksen tapahtumiin, jotka ovat myynnissä Lippu.fin kautta.

– Poikkeuksellisessa tilanteessa asiakkaillamme on myös mahdollisuus tukea Sorin Sirkuksen tekemää nuorisotyötä. Käyttämätön lippu on myös arvokasta nuorisotyön tukemista, ja halutessaan lipun jättää palauttamatta, sirkuksesta tiedotetaan.

Sorin Sirkus toivoo, että Soilun esityksiä pystytään jatkamaan ilmoitetusti tammikuussa 2021, ja että sirkuskoulun kevätlukukausi voi alkaa suunnitellusti 11. tammikuuta ensi vuonna.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut