Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Korona: Pirkkala sulkee liikunta- ja nuorisotilat, myös muita rajoituksia astuu voimaan

Pirkkalan kunta reagoi uusiin koronarajoituksiin muun muassa sulkemalla liikunta- ja nuorisotilansa 21. joulukuuta asti. Myös muita rajoituksia astuu voimaan, kunta tiedottaa.

Kaikki tiedotteessa mainitut rajoitukset ovat voimassa 2.-21.12. ellei uusia niitä täydentäviä tai kumoavia määräyksiä tule. Aluehallintovirastot antavat omat ohjeistuksensa tiistaina.

Terveyskeskussairaalan vuodeosastolla ja kunnan asumispalveluyksiköissä on vierailukielto 21. joulukuuta saakka.

Pirkkalan kirjastot suljetaan siten, että ne ovat 2.-21.12. avoinna vain lainaustoimintaa varten. Kirjastotilojen sulku koskee myös omatoimikäyttöä. Pirkkalan pääkirjaston yhteydessä oleva näyttelytila Galleria 2 suljetaan. Tarkemmat toimintaohjeet aineiston lainaamiseen päivitetään kirjaston verkkosivuille viimeistään keskiviikkona.

Syksyn ylioppilasjuhlat perjantaina 4. joulukuuta järjestetään Pirkkalan yhteislukion sisäisenä tilaisuutena. Opiskelijoille on annettu asiasta tarkempi ohjeistus Wilma-viestillä 30. marraskuuta.

Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen liikuntatilat suljetaan keskiviikkona koulujen opetuskäyttöä lukuun ottamatta. Myös omatoimikuntosali suljetaan. Lisäksi päiväkotien ja koulujen liikuntasaleissa olevat ulkopuolisten käyttäjien vuorot perutaan 21. joulukuuta saakka.

Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja OKM:n apurahaurheilijoille. Pirkkalan kunta ohjeistaa seuroja erikseen tarkemmin edellä mainitusta rajatusta käytöstä.

Ulkona tapahtuvassa harjoittelussa on huomioitava turvavälit ja huolehdittava myös muusta terveysturvallisuudesta.

Nuortenillat ja muu ryhmätoiminta perutaan Nuoliala-keskuksen nuorisotilasta sekä Nuorisotila Nastasta. Nuorisotilat ovat suljettuna 21. joulukuuta saakka. Liikkuva nuorisotyö jatkaa toimintaa ulkotiloissa. Myös verkon välityksellä tapahtuvaa nuorisotyötä lisätään samaan tapaan kuin kevään koronatilanteessa. Nuoret saavat yhteyden nuoriso-ohjaajiin puhelimella, viesteillä ja sosiaalisessa mediassa.

Avoimen varhaiskasvatuksen tupatoiminta eli Perhetupa, Taaperotupa ja Vauvatupa ovat suljettuna keskiviikosta alkaen. Wivintuvan lasten kerhotoiminta ja lapsiparkki-toiminta jatkuvat normaalisti.

Pirkan opiston kansalaisopiston kurssit keskeytetään keskiviikosta alkaen. Taiteen perusopetus eli taidekoulut siirtyvät etäopetukseen ajalle 2.-21.12.Pirkan opiston tapahtumat perutaan keskiviikosta alkaen vuoden loppuun asti. Kevätlukukauden 2021 opetus käynnistyy loppiaisen jälkeen normaalisti, mikäli alueellisesti tai kuntakohtaisesti ei tule uusia rajoituksia.

Reipin saunan yleiset saunavuorot peruttiin perjantaina 27.11. Uusien tiukentuneiden ohjeiden myötä myös tilaussaunavaraukset perutaan 21. joulukuuta saakka. Loukonlahden talviuintipaikan pukutilat suljetaan 21.12. asti.

Pirkkalan Jäähalli Oy perui 27.11. yleisöluisteluvuorot sekä yli 20-vuotiaiden harjoitusvuorot. Pirkkalan kunta suosittaa sulkemaan jäähallin toiminnan 21. joulukuuta saakka ja mahdollistamaan jäävuorot vain rajatuille ryhmille.