"Tampereesta on tullut koti" – Suosikkipuolustaja ja maajoukkuemies jatkaa Tapparassa kaksi kautta

Tappara ja joukkueen runkopelaaja, maajoukkuepuolustaja Valtteri Kemiläinen ovat solmineet kevääseen 2022 asti ulottuvan jatkosopimuksen.

Kemiläisen jatko oli hetken aikaa hämärän peitossa loppusyksyn aikana, mutta nyt varmistui että mies jatkaa uraansa Tampereella.

– Minulla on ollut hienoa aikaa Tapparassa ja olen tykännyt kaupungista. Tampereesta on tullut koti ja organisaatiossa hoidetaan kaikki asiat ihan viimeisen päälle. Tapparasta huokuu tekemisen meininki, laadukas arjen työ ja voittamisen kulttuuri kopissa. Joka päivä on hieno tulla hallille ja tehdä hommia. Hieno olla osana meidän seuraamme myös ensi kaudella ja päästä pelaamaan uudella Uros Live-areenalla, Kemiläinen kertoo Tapparan verkkosivuilla.

– Vaikka nykyinen ympäristö on haastava, halusimme neuvotella Valtterin kanssa myös ensi kautta koskevan sopimuksen. Hän on jo nyt maajoukkuetason pelaaja ja uskomme hänen vielä entisestään kehittyvän, urheilujohtaja Jukka Rautakorpi jatkaa asiasta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut