Valmentaja Mikko Kaven innostui Ilveksen uudesta maalivahtihankinnasta – "Erittäin kimmoisa ja urheilullinen tyyppi"

Poika Aku pelaa, isä Mikko valmentaa. Seuraksi liittyy maanantaina alkavissa joukkueharjoituksissa myös nuorten maajoukkuemaalivahti Rasmus Leislahti. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Entinen huippumaalivahti, nykyisin Ilveksen maalivahteja valmentava Mikko Kaven on innoissaan seuran uudesta maalivahtihankinnasta. Seura tiedotti viime viikolla hankkineensa nuorten maajoukkuemaalivahdin Rasmus Leislahden joukkueeseensa.

– Rasse on nuori ja kehittyvä veskari, joka on hyvä jalalla ja reaktiotorjunnoissa. Hän on erittäin kimmoisa ja urheilullinen tyyppi. Rasse on kova urheilija, joka luonteeltaan odottaa itseltään paljon, hän on todella kilpailuhenkinen kaveri, Kaven analysoi Veikkausliigan tiedotteessa.

Leislahden matka suomalaisella huipputasolla on vasta alussa, ja se tiedostetaan hyvin.

– Hänellä ei vielä ole rutiinia ja kokemusta pääsarjatasolta, mutta sitä aletaan hänelle hankkia. Samoin pyritään pitämään nuorukaisen itseluottamus korkealla. Tuskin joudutaan hänelle värikästä paitaa hankkimaan erottuakseen, esitykset tolppien välissä hoitanevat sen, Kaven arvelee.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut