Pate Mustajärvi pamautti uutisen Kalevassa: Popeda lopettaa toimintansa 2022 – toiminnan piti päättyä jo vuonna 2021, sitten tuli korona väliin

Kuvan konsertti saattaa hyvinkin jäädä Popedan viimeiseksi pyöreitä vuosia juhlivaksi stadionkeikaksi Ratinan stadionilla. Elokuussa 2018 Pate Mustajärvi ja Costello Hautamäki luotsasivat joukkojaan Popedan 40-vuotisjuhlakeikalla. Nyt Mustajärvi kertoo, että yhtyeen taru on taputeltu vuonna 2022. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Kalevan haastattelema Popeda-laulaja, Ikurin turbiini Pate Mustajärvi paljastaa, että yhtyeen piti lopettaa toimintansa vuonna 2021. Sitten astui korona kuvioihin ja muutti suunnitelmia.

– Minulla oli suunnitelma, että Popeda olisi painanut tämän kesän festarit ja syksyn klubirundin. Ensi vuonna Popeda olisi tehnyt vain kesän, ja sitten koko homman olisi voinut laittaa pakettiin, Mustajärvi kertoo Kalevan haastattelussa.

Tämänhetkisen suunnitelman perusteella sama on edessä vuonna 2022.

Mustajärven mukaan levybisneksen muutos on muuttanut miehen tekemisiä muutenkin. Hän uskoo, että tulee julkaisemaan jatkossa musiikkia biisi kerrallaan – kokopitkien albumien tekeminen on riskialtista, sillä ihmiset eivät niitä enää osta takavuosien tapaan.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut