Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

TT julkisti suurmusikaalin kahden vuoden päähän, ruoriin Billy Elliottin ja Kinky Bootsin ohjaaja – Näyttelijähaku alkaa

Tampereen Teatterissa saa syksyllä 2022 Suomen ensi-iltansa musikaali Anastasia, tiedotti teatteri perjantaina.

Teatterille on myönnetty lupa tehdä vuonna 2016 kantaesitetystä musikaalista oma versio. Sen ensi-ilta on 3. syyskuuta 2022.

Broadwaylla esitetyn musikaalin tekijöinä on Tony-palkittu kolmikko: käsikirjoittaja Terrence McNally, säveltäjä Stephen Flaherty ja laulujen sanoituksista vastannut Lynne Ahrens.

Musikaalin ohjaa Suomen eturivin musikaaliohjaaja, Samuel Harjanne. Harjanteen meriitteihin kuuluvat muun muassa menestysmusikaalit Pieni Merenneito, Kinky Boots ja Billy Elliot. Hänen viimeisin ohjauksensa, musikaali Nunnia ja konnia, saa ensi-iltansa Tarton Vanemuine-teatterissa.

Musikaalin muu taiteellinen ryhmä julkaistaan myöhemmin. Liput tulevat myyntiin syksyllä 2021.

Musikaaliin haetaan nyt hyvin laulavia ja liikkuvia yli 18-vuotiaita ammattinäyttelijöitä rooleihin sekä ensemble- ja understudytehtäviin. Osassa ensembletehtävistä baletin osaaminen luetaan eduksi.

Hakemukset tulee lähettää 13.joulukuuta mennessä sähköpostilla osoitteeseen: anastasia@tampereenteatteri.fi.

Viestiin tulee liittää yksisivuinen kuvallinen CV ääniala mainittuna.

CV:n perusteella kutsutaan 16.–18.1.2021 järjestettävään koe-esiintymiseen.