Pikkuhuuhkajien maalivahti siirtyy Ilvekseen – "Vähän jännittää ottaa Hilanderin tontti haltuun"

Rasmus Leislahti vahvistaa Ilvestä kaksivuotisella sopimuksella.
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Suomen U21-maajoukkueen eli Pikkuhuuhkajien maalivahti Rasmus Leislahti siirtyy Ilvekseen kaudet 2021 ja 2022 kattavalla sopimuksella.

Kirkkonummelta lähtöisin oleva 20-vuotias Leislahti on ollut urallaan sekä HJK:n että FC Hongan organisaatioissa mukana, mutta ei ole vielä pelannut Veikkausliigassa otteluakaan.

– Sen mitä Ilvestä olen seurannut, niin kyseessä on hyvä paikka varsinkin nuorelle pelaajalle kehittää itseään. Joukkueessa on muutama tuttu pelaaja maajoukkueista ja Kavenin Mikon kyvyt maalivahtivalmentajana tiedänkin. Vielä kun Ilves selkeästi halusi saada minut tänne, niin valinta oli lopulta helppo, Leislahti kommentoi seuran tiedotteessa.

Äänekäs ja itseensä uskova nuori maalivahti muistuttaa tältä osin kovastikin Hakaan siirtynyttä Mika Hilanderia.

– Kyllähän se vähän jännittää Hilanderin tontti ottaa haltuun, mutta toisaalta tiedän siihen pystyväni. Vielä kun kirittäjänä on toinen nuori maajoukkuemaalivahti ( Eetu Huuhtanen), niin asetelma on täydellinen. Uskon, että pystymme sekä haastamaan että auttamaan toisiamme kehittymisessä, Leislahti pohtii.

Vahvuuspuolelta löytyy asioita, joista mainittu Hilander tulee jälleen mieleen.

– Jalalla pelaaminen on minulla vahvaa, samoin torjuntatyöskentely on hyvällä tasolla. Lisäksi puolustuslinjan ohjaus ja auttaminen on vahvuuksiani. Tykkään käyttää ääntäni paljon, hän sanoo.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut