Pitkä odotus on ohi – tekojäärata avataan Sorsapuistoon!

Sorsapuiston tekojäärata avataan käyttöön perjantaina kello 16.Tekojäärata on tarkoitettu ainoastaan mailattomille luistelijoille, kaukalossa luistellaan mailojen kanssa.

Sorsapuiston tekojääkenttä ja kaukalo ovat avoinna kaikille arkisin ja viikonloppuisin kello 08.00 – 21.30 välisenä aikana tammikuun 10. päivään saakka, jonka jälkeen tekojääkentälle on jaettu myös joitakin jääurheiluseurojen harjoitusvuoroja.

Maanantaista 11. tammikuuta alkaen maksuttomat yleisöluisteluvuoroajat ovat tekojääkentällä maanantaista torstaihin kello 8.00 – 19.30, perjantaisin ja sunnuntaisin kello 8.00 – 21.30 ja lauantaisin kello 10.00 – 21.30 välisenä aikana.

Kaukalossa mailalliset yleisöluisteluvuorot jatkuvat läpi koko talven joka päivä klo 08.00 - 21.30.

Alueella on tarjolla pukusuojat erikseen sekä miehille että naisille. Pukusuojat sulkeutuvat klo 21.45 ja kentän valot sammutetaan joka päivä klo 22. Välttääksemme ruuhkia pukuhuoneissa, pyydämme, että pukuhuoneessa asioidaan nopeasti ja annetaan tilaa seuraaville turvavälit huomioiden.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut