1 200 istumapaikkaa, uusia katsomopalveluja... – Katso kuvat: Tältä näyttää Tampereen Classicin tuleva kotiluola Ideaparkissa

Tältä näyttää ottelutapahtuma Classicin tulevalla monitoimiareenalla Lempäälän Ideaparkissa. Havainnekuva
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Salibandyseura Tampereen Classic vaihtaa kotiluolansa pysyvästi ensi syksynä Lempäälän Ideaparkin. Toiminnan ytimessä on tapahtuma-areena, jonka tarkoitus on tarjota "ainutlaatuinen ympäristö ottelutapahtumille niin fanien, katsojien kuin kumppaneidenkin näkökulmasta".

Katsojia palvellaan muun muassa tekniikan avulla. Digitaalisuuden tarjoamat mahdollisuudet tullaan hyödyntämään monipuolisesti esimerkiksi tuomalla yleisölle ajantasaista dataa pelaajista sekä osallistamalla katsojia ja luomalla sitä kautta tiiviimpi sidos tapahtumaan.

Areenassa on 1 200 istumapaikkaa ja katsomoratkaisuissa toteutetaan uusia ratkaisuja katsojien erilaisiin toiveisiin.

– Katsoja voi vain keskittyä seuraamaan ottelua tai halutessaan nauttia samalla tarjoiluista hyvässä seurassa. Kenttätapahtumien aikana katsoja voi ruokailla ja nauttia juomista samalla kun katsoo ottelua, kertoo Classicin toiminnanjohtaja Pasi "Passo" Peltola.

Kauppakeskuksessa pelaaminen ei ole Classicille entuudestaan vierasta. Joukkue pelasi vuonna 2017 liigaottelun TPS:ää vastaan singaporelaisessa kauppakeskuksessa.

– Selkeä lähtökohtamme on tarjota maailman paras salibandykokemus ja Suomen paras palloilukokemus niin elämyksellisesti kuin myös urheilullisesti, toteaa Peltola.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut