Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

1 200 istumapaikkaa, uusia katsomopalveluja... – Katso kuvat: Tältä näyttää Tampereen Classicin tuleva kotiluola Ideaparkissa

Salibandyseura Tampereen Classic vaihtaa kotiluolansa pysyvästi ensi syksynä Lempäälän Ideaparkin. Toiminnan ytimessä on tapahtuma-areena, jonka tarkoitus on tarjota "ainutlaatuinen ympäristö ottelutapahtumille niin fanien, katsojien kuin kumppaneidenkin näkökulmasta".

Katsojia palvellaan muun muassa tekniikan avulla. Digitaalisuuden tarjoamat mahdollisuudet tullaan hyödyntämään monipuolisesti esimerkiksi tuomalla yleisölle ajantasaista dataa pelaajista sekä osallistamalla katsojia ja luomalla sitä kautta tiiviimpi sidos tapahtumaan.

Areenassa on 1 200 istumapaikkaa ja katsomoratkaisuissa toteutetaan uusia ratkaisuja katsojien erilaisiin toiveisiin.

– Katsoja voi vain keskittyä seuraamaan ottelua tai halutessaan nauttia samalla tarjoiluista hyvässä seurassa. Kenttätapahtumien aikana katsoja voi ruokailla ja nauttia juomista samalla kun katsoo ottelua, kertoo Classicin toiminnanjohtaja Pasi "Passo" Peltola.

Kauppakeskuksessa pelaaminen ei ole Classicille entuudestaan vierasta. Joukkue pelasi vuonna 2017 liigaottelun TPS:ää vastaan singaporelaisessa kauppakeskuksessa.

– Selkeä lähtökohtamme on tarjota maailman paras salibandykokemus ja Suomen paras palloilukokemus niin elämyksellisesti kuin myös urheilullisesti, toteaa Peltola.