Tönäisy sai nuoren naisen suunniltaan musiikkitapahtumassa – IS: Työnsi rakennekynnen toisen naisen silmään, potki toista naista nivusiin

Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Pirkanmaan käräjäoikeus on antanut päätöksensä tapauksesta, joka ajoittuu kesään 2019 ja täkäläiseen musiikkitapahtumaan. Asiasta kertoo Ilta-Sanomat verkkosivuillaan.

Tuolloin kaksi nuorta naista olivat tulleet seuraamaan keikkaa lähelle lavaa. Lavan edustalle tullessaan toinen heistä oli tönäissyt 19-vuotiasta pirkanmaalaisnaista. Tapahtunutta seuranneiden mukaan tönäisy ei ollut voimakas.

Pirkanmaalaisnainen suuttui kuitenkin siinä määrin, että tilanne muuttui äkkiä radikaalisti. Naiseen osunut 20-vuotias nainen kertoi vastaajan käyneen päälle yhtäkkiä. Hän repi tätä hiuksista ja painanut sormillaan 20-vuotiasta naista silmiin. Yksi sormien rakennekynsistä osui silmän alle niin, että silmän alta alkoi vuotaa verta. Silmä oli ollut kipeä vielä kuukausia tapahtumien jälkeenkin.

Pahoinpitelyn yhteydessä myös 20-vuotiaan naisen hiustenpidennykset menivät pilalle. 19-vuotias repi pidennyksistä niin, että ne irtosivat. Tapahtumien yhteydessä myös 25-vuotias nainen joutui uhriksi: hän kehotti 20-vuotiasta menemään ensiaputeltalle, josta seurauksena 19-vuotias potki tätä nivusiin.

19-vuotiaalle naiselle tuomittiin maksettavaksi 45 päiväsakkoa kahdesta pahoinpitelystä. Muuta maksettavaa hänelle tuli lähes 3 750 euroa.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut