Tampereella kuvattavassa tieteistrillerissä on myös suomalaisia näyttelijöitä – IS: Mukana ovat muun muassa he

Kris Gummerus on yksi Tampereella kuvatun tieteistrillerin suomalaisista näyttelijöistä. Toni Tervo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tampereen-seudulla syksyn aikana kuvattava tieteistrilleri Dual on herättänyt julkisuudessa paljon huomiota muun muassa nimekkäillä yhdysvaltalaisnäyttelijöillä. Mukana on muun muassa Breaking Bad -sarjasta tuttu Aaron Paul. Elokuva on samalla ensimmäinen koskaan kokonaisuudessaan Suomessa kuvattu Hollywood-tuotanto.

Ilta-Sanomat kertoo, että mukana tuotannossa on myös vino pino suomalaisnäyttelijöitä. Helsinki Casting haki mukaan parisenkymmentä suomalaisavustajaa, joiden joukossa on paljon tunnettuja näyttelijöitä: muun muassa Maija Paunio, Sanna-June Hyde, Kris Gummerus ja Andrei Alén.

Maanantaina allekirjoitettu sopimus tarkoittaa sitä, että tuotantoyhtiö tulee suurella todennäköisyydellä tekemään lisääkin tuotantoja Tampereella.

– Meillä on nyt kolme sellaista elokuvaprojektia, joista joku voisi tulla tänne. Mietimme asiaa päivittäin, elokuvan tuottaja Aram Tertzakian kertoo Ilta-Sanomille.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut