Finlaysonin kattokävelyt palkittiin 5 000 euron matkailupalkinnolla – Yrittäjällä on jo mielessä käyttöä rahoille

Amazing City Oy:n yrittäjä Heikki Närvänen on palkittu Visit Tampere Award -palkinnolla. Amazing City on kehittänyt Finlaysonin alueen kattokävelyt.

Vuosittain jaettava Visit Tampere Award -palkinto jaettiin tänä vuonna yrittäjälle ja yritykselle, joka on vaikeanakin aikana keksinyt uusia tapoja toimia.

Närvänen on lisäksi kehittänyt virtuaalisia kaupunkiseikkailuja ja sovelluksen avulla tapahtuvaa kaupunkisuunnistusta.

– Heikki on esimerkillinen yrittäjä, joka omalla työllä on luonut hienot palvelutuotteet ja yhdistänyt ne digitaalisesti ostettaviksi. Kun kansainvälinen matkailu ja kokoukset jälleen käynnistyvät, niin tarvitsemme tämän kaltaisia lisäpalveluja, jotta matkailijoiden Tampere-kokemus olisi täydellinen, Visit Tampereen matkailujohtaja Jari Ahjoharju toteaa tiedotteessa.

Visit Tampere Award jaettiin tänä vuonna kolmannen kerran. Aiemmin palkinnon ovat saaneet Rajaportin Sauna (Veikko Niskavaara) ja Tullin Sauna (Ville Virkki) sekä viime vuonna Villipihlajan Karoliina Laitinen. Valinnan palkinnon saajasta tekee Visit Tampere Oy:n hallitus asiantuntijoiden ehdotusten pohjalta.

Visit Tampere Award on suuruudeltaan 5 000 euroa. Käyttökohde palkintorahoille on Heikki Närväsellä jo tiedossa.

– Palkinnon käyttökohde on hyvin selkeä. Kattokävelyn sisältöä sekä kieliversioita laajennetaan seuraavalle kaudelle, jotta saadaan tarjontaa entistä laajemmalle yleisölle sekä ollaan valmiita sitten kun ulkolaisia matkailijoita Tampereelle tulee. Matkailijoille on myös rakenteilla uusia tuotteita, joten palkinto antaa lisää mahdollisuuksia viedä keskeneräisiä suunnitelmia eteenpäin, Närvänen kertoo tiedotteessa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut