Hervantaan avataan maahanmuuttajille oma koronatestipiste – jaossa myös koronaohjeita eri kielillä

Hervantaan avataan maahanmuuttajille suunnattu koronapiste. Kuvituskuva. Marko Kauko

Riina Haapala

Hervannassa avataan keskiviikkona 25. marraskuuta maahanmuuttajille tarkoitettu koronapiste, jossa otetaan koronavirustestejä ilman ajanvarausta. Lisäksi pisteellä on jaossa koronaohjeita eri kielillä.

Uudella pisteellä Tampereen kaupunki haluaa tarjota koronatietoa ja testausta niille hervantalaisille, jotka eivät puhu suomea, ruotsia tai englantia, ja joiden on sen vuoksi vaikea varata aikaa koronatestiin Omaolon tai puhelimen kautta.

Koronapiste on auki maanantaista torstaihin kello 8–15 ja perjantaisin kello 8–14. Se sijaitsee samassa rakennuksessa kuin Hervannan terveysasema osoitteessa Insinöörinkatu 38. Koronapisteelle kuljetaan terveysaseman takana olevasta ovesta. Omaa vuoroa odotetaan ulkona.

Koronapisteessä on vain yksi työhuone, jossa asiakkaita vastaanottaa yksi työpari. Jottei palvelu ruuhkautuisi, se on rajattu vain maahanmuuttajille.

Edit 25.11. klo 13.52: Korjattu aukioloajat.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut