Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jouko Myrrä jatkaa Ilveksen päävalmentajana kaksivuotisella jatkosopimuksella – myös muu valmennusryhmä pysyy ennallaan

Kovassa kiidossa jääkiekon SM-liigassa oleva Ilves ja seuran liigajoukkueen päävalmentaja Jouko Myrrä, 51, ovat solmineet kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Apuvalmentajista Marko Ojanen, 47, jatkaa Ilveksessä kaksivuotisella sopimuksella ja Pasi Saarinen, 43, vuoden mittaisella sopimuksella.

– Jouko Myrrä on erinomaisesti Ilveksen arvoihin sopiva päävalmentaja, joka on johtajana erittäin järjestelmällinen ja pystyy hallitsemaan isoa kokonaisuutta. Emme edes harkinneet toista vaihtoehtoa, vaan tämä oli seuralle selkeä valinta. Olemme äärettömän tyytyväisiä siitä, että molemmat osapuolet näkivät asiat samanlailla ja halusivat jatkaa sopimustamme, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

Ilves on pelannut Myrrän päävalmentajakaudella Liigan runkosarjassa yhteensä 69 ottelua, joista voittoja on kertynyt 50 maalieron ollessa 237-145. Hänen voittoprosenttinsa Ilveksen päävalmentajana on 72,46 ja ottelukohtainen pistekeskiarvonsa 2,17.

– Joukolla on vahvat näytöt siitä, että kun Ilvekseen on seuran ideologian mukaisesti tuotu sisään lahjakkuutta, hän on valmennusryhmänsä kanssa pystynyt kehittämään pelaajia ja viemään heitä eteenpäin seuraavalle tasolle. Hän on toiminut erinomaisesti niin nuorten kuin kokeneempienkin pelaajien kanssa sekä onnistunut tiiminsä kanssa organisoimaan Ilveksen pelaamista pelaajia kehittävään mutta kuitenkin ensisijaisesti joukkueen etua ajavaan suuntaan, sanoo Koskela.