Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tatu Miettunen ja Eemeli Raittinen jatkavat Ilveksessä – "Päättynyt kausi oli vähän outo"

Ilves jatkaa joukkueensa rakentamista Veikkausliiga-kaudelle 2021. Seuran omat kasvatit Tatu Miettunen ja Eemeli Raittinen jatkavat seurassa: Ilves päätti käyttää molempien optiot.

Kaksikosta Miettunen on jo pitkän linjan nimi joukkueessa – kapteenistoon kuuluva keskuspuolustaja oli mukana jo vuoden 2014 nousijajoukkueessa.

– Päättynyt kausi oli vähän outo, koronan takia toki ymmärrettävistä syistä. Joukkueen peli ailahteli liikaa, sellaista meille tyypillistä tasaisuutta ei saatu kunnolla aikaiseksi. Lisäksi loukkaantumiset sotkivat aika vahvasti kuvioita. Uusia nuoria pelaajia saatiin ajettua taas sisään ja hienostihan he esiintyivätkin, Miettunen kommentoi seuran tiedotteessa.

Pitkänhuiskea Raittinen on vaihdellut pitkään ykkösjoukkueen ja kakkosjoukkueen välillä. Lopullista läpilyöntiä ei vielä ole Veikkausliiga-tasolla syntynyt, mutta yrityksestä se ei ole jäänyt kiinni.

– En saanut itsestäni niin paljon irti kuin olisi pitänyt saada. Onneksi pääsin kuitenkin paljon pelaamaan Ilves/2:ssa ja sain siellä onnistumisia. On iso etu, että seuralla on oma kakkosjoukkue näin lähellä, eikä tarvitse matkustella muualle peliajan perässä. Lisäksi on tutut pelaajat ja valmennus, niin kyllähän se on iso asia, Raittinen pohtii seuran tiedotteessa.

Mies olisi mieluusti jatkanut kauttaan marraskuun loppuunkin asti.

– Sääli, että kausi päättyi hiukan kesken. Meillä oli hyvä vire ja täysi mahdollisuus napata europaikka tai jopa mitali.