Tredun opiskelijat tekivät jättikokoisen suklaapukin – telkkariin päässyt pukki kuljetetaan seuraavaksi joulutorille

Tredun opiskelijat ovat tehneet yli kaksimetrisen suklaajoulupukin. Tredu

Riina Haapala

Tampereen seudun ammattiopiston Tredun Kangasalan toimipisteen leipuri-kondiittori-opiskelijat saivat tällä viikolla valmiiksi yli kaksi metrisen suklaajoulupukin. Pukin tarkkaa kokoa arvuutellaan Ideaparkin joulutorilla, jonne pukki kuljetetaan trukein ja tila-autoin.

Suklaapukkia on valmistettu puolentoista kuukauden ajan, ja se on valmistettu läpikotaisin belgialaisesta suklaasta. Pukin on suunnitellut Tredun leipuri-kondiittoriopiskelija Elina Uusitalo piirroshahmon avulla.

Mukana suunnittelussa ja valmistuksessa on ollut tiiviisti Tredun lehtori, kondiittori- ja leipurimestari Reijo Heinonen, jonka useamman vuoden haave toteutui suklaapukin valmistuttua.

– Pyrin opetuksessa tarjoamaan opiskelijoille luovuutta vaativia tehtäviä niin, että he pääsevät toteuttamaan itseään. Toivon, että se tuo monille iloa Ideaparkin joulutorilla, Heinonen kertoo tiedotteessa.

Pukki on ollut myös esillä MTV:n aamuohjelmaan. Suklaapukki kuljetetaan Ideaparkin joulutorille nähtäväksi 26. marraskuuta. Joulutori on auki yleisölle 28.11.–23.12.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut