Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hervantaan rakennetaan uusi liikuntakeskus – Muun muassa ison kuntosalin ja ryhmäliikuntasali kokonaisuus auki vuoden kuluttua

Tamperelainen GOGO Liikuntakeskus Oy rakentaa uuden, oman liikuntakeskuksen Tampereen Hervantaan.

Rakennustyöt käynnistyvät Lindforsinkadulla alkuvuodesta ja uusi liikuntakeskus GOGO Hervanta avaa ovensa viimeistään loppuvuodesta 2021.

Nykyisen GOGO Hermian toiminta jatkuu rakennustöiden ajan normaalisti ja muuttaa uusiin tiloihin niiden valmistuttua.

– GOGO Liikuntakeskus on pitkään suunnitellut oman kiinteistön rakentamista ja sopiva tontti löytyi Hervannasta, aivan kivenheiton päästä nykyisestä GOGO Hermiasta. Olemme innoissamme tästä uudesta hienosta hankkeesta yhteiskunnan haastavassa tilanteessa ja haluamme uskoa positiivisin mielin siihen, että liikunnan tuomalle hyvinvoinnille on haastavien aikojen jälkeen entistä suurempi yhteiskunnallinen tarve, kertoo toimitusjohtaja Taru Vähätalo tiedotteessa.

Uusi GOGO Hervanta rakentuu osoitteeseen Lindforsinkatu 9, joka sijaitsee Ahvenisjärven kupeessa, lähellä ratikkareittiä.

GOGO Hervannan uudet, avarat ja valoisat tilat on jaettu kahteen kerrokseen ja pinta-alaa yli 2 000 neliötä. Tiloihin tulee iso, yli 1 000 neliön kuntosali yhteen kerrokseen ja toiseen kerrokseen rakentuu ryhmäliikuntasali, lämpösali sekä spinning-studio.