Puisto-Kaleva kasvaa Kastanjalla – Hakametsän ja Kalevan Prisman kulmille nousee taas kerrostalo

Rakentaminen: Uudelle asuinalueelle Hakametsän ja Prisman naapuriin kasvaa taas uusi kerrostalo.

Pohjola Rakennus Oy Suomi on aloittanut Tampereen Puisto-Kalevaan nousevan kohteensa Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Kastanjan rakentamisen. Samalla huoneistojen myynti on aloitettu.

Tampereen Puisto-Kalevan Kastanja on 8-kerroksinen kerrostalo, johon rakentuu yhteensä 69 asuntoa.

Puiston laidalle nousevassa talossa on tarjolla koteja yksiöistä aina kolmioihin sekä kahteen suureen loft-asuntoon, jotka herättivät valtavasti kiinnostusta.

Pohjolan mukaan ennakkomarkkinoinnin käynnistyttyä syyskuussa tulevat kodit varattiin ennätysnopeasti ja nyt niistä päästään tekemään kauppoja. Kaikissa Puisto-Kalevan Kastanjan kodeissa on oma parveke tai terassi, joissa pääsee nauttimaan kotikulmien maisemista.

– Kastanja varattiin täyteen parissa päivässä, mikä osoittaa alueen vetovoiman. Suunnittelemamme kodit vastaavat kuluttajien tarpeisiin ja myös isommat perheasunnot ovat olleet erittäin kysyttyjä. Sen ymmärtää hyvin, kun ottaa huomioon alueen palvelutarjonnan, ratikkayhteyden sekä erittäin viihtyisän puistoympäristön, sanoo hankejohtaja Henna Korpiluoto Pohjola Rakennukselta tiedotteessa.

Puisto-Kaleva on suunniteltu kaupunkiasumista arvostaville ja vehreyttä rakastaville asukkaille. Pohjolan mukaan alueen valttikortti on sen sijainti, sillä Puisto-Kalevasta löytyvät niin harrastusmahdollisuudet, päivittäispalvelut kuin hyvät julkiset liikenneyhteydetkin.

Puisto-Kaleva on ratikkalinjan takia haluttavuuttaan nostaneeseen Kalevaan rakentuva uusi asuinalue, joka on suunniteltu kunnioittaen alueen puistomaisuutta.

Puisto-Kalevan Kastanja on osa laajempaa rakennuskokonaisuutta, sillä Pohjola Rakennus rakentaa alueelle yhteensä kuusi taloa Tampereen kaupungin vuokratontille. Sammonkadun kauppaoppilaitoksen rakennuksen takana olevalla alueella sijaitsee vielä tällä hetkellä muun muassa Tampere Areena -monitoimihalli.

Alueelle ensimmäisten joukossa nousevan Puisto-Kalevan Kastanjan arvioitu valmistuminen on keväällä 2022 ja tällä hetkellä enää viisi asuntoa on vailla varausta. Pohjola käynnisti kesäkuussa alueen ensimmäisen kohteen Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Kärjen rakentamisen. Koko Puisto-Kalevan alueen arvioitu valmistuminen on vuonna 2025.

Puisto-Kalevan naapuriin Prisman puolelle SRV rakentaa omaa Kalevankulman kortteliaan.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut