Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampere Rock City | Piennar tömisee Telakalla poppia, progea, rockia ja laulelmaa! – "Tässä yhtyeessä on hyvä olla ja se kuuluu myös musiikissa"

Julkaisu: Tamperelainen Piennar juhlii uutta levyään.

Piennar on bändi, joka tekee musiikkia rakkaudesta lajiin.

– Yhdessä soittaminen on yksi parhaista asioista, mitä on. Meillä on tosi hauskaa yhdessä.

– Piennar-orkesterissa jokaisella jäsenellä on oma paikkansa, jossa omaa muusikouttaan ja luovuuttaan on helppo toteuttaa. Tässä yhtyeessä on hyvä olla ja se kuuluu myös musiikissa, kertoo bändin biisintekijä Tiina Koskinen.

Tänään keskiviikkona ryhmä juhlii Telakalla uutta albumiaan Pauhu metsien takaa.

– Telakalle kannattaa tulla kuuntelemaan uunituore levymme livenä, eli luvassa on täyteläinen popmusakeikka, Koskinen lupaa.

Vaikka maestro puhuu popista, laulaja-pianisti Koskisen luonnehdintaa kelpaa syventää.

Yhdessä soittaminen on yksi parhaista asioista, mitä on.

– Musiikkimme on popmusiikkia, jossa on vivahteita muista tyyleistä, kuten progesta, rockista ja laulelmasta. Biisiemme sovitukset ovat herkullisia: lavalta kuullaan isoja äänimaisemia, neliäänisiä lauluharmonioita sekä tarttuvia melodioita.

– Laulujen lyriikoissa käsitellään raskaitakin aiheita, esimerkiksi surua, vihaa ja yksinäisyyttä, mutta se tehdään kauneutta ja kielen rikkaita mahdollisuuksia syleillen, Koskinen analysoi.

Listahöttö on kaukana Pientareesta. Silti Tiina Koskinen uskoo, että hänen yhtyeellään on asema kotimaan rockkentällä.

– Kahden vuoden päästä olemme juuri julkaisseet toisen pitkäsoiton, jota ovat edeltäneet hienot keikat eri kaupungeissa Suomessa.

– Toinen albumi on tehty pieteetillä. Lopputulos on kattaus popmusiikkia, joka yllättää kuulijat monipuolisuudellaan ja rohkeilla sovituksillaan. Piennar tulee ihastuttamaan ja hämmentämään kuulijoita.

Piennar Telakalla ke 18.11.

facebook.com/piennarmusiikki