Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kangasalan kaupunkipientalotonttien haku alkaa – tarjolla 31 tonttia

Kangasalan kaupungin kaupunkipientalotonttien haku on alkanut. Ensimmäisenä rakentuu Vatialan kaupunkipientaloalue, jonka tonttihaku on nyt alkanut. Kangasalan ja Tampereen rajan tuntumassa, Liuskekujalla sijaitsevan alueen tontit ovat haettavissa 4.1.2020 asti. Tontteja on 31.

Vatialan jälkeen kaupunkipientalotontit tulevat hakuun Lamminrahkasta. Lamminrahkan tonttihaku alkaa helmikuun alussa. Myöhemmin kaupunkipientalotontteja tulee haettavaksi myös Pitkäjärveltä ja keskustasta.

Kaupunkipientalo on viereiseen asuntoon kytketty kaupunkimainen pientalo, joten sen yhteen kytketyt talot muistuttavat rivitaloa, mutta jokainen talo sijaitsee omalla tontillaan. Jokainen talo on omanlaisensa.

Kaupunkipientalo on tavanomaisen omakotitalohankkeen tavoin useimmiten tulevien asukkaidensa rakennuttama, joten suunnittelussa on mahdollisuus toteuttaa omia ideoita. Alueen asemakaava ja rakennustapaohjeet määrittelevät kuitenkin joitakin reunaehtoja toteutukselle.

Hakuaikana tontit on suunnattu yksityishenkilöille. Hakuajan jälkeen mahdollisesti vapautuvat tontit tulevat jatkuvaan hakuun ja tällöin niitä voivat hakea myös rakennusliikkeet.