Vihreät tukee Lylyn talousarvioesitystä – "Kaupunkimme menee hyvään suuntaan"

Juhana Suoniemi (vihr.) jakoi kiitosta pormestari Lauri Lylyn (sd.) talousarvioesitykselle. Ryhmä löysi kokonaisuudesta myös kriittisiä huomioita. Vilho Rajala
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Vihreät tukee pormestari Lauri Lylyn (sd.) talousarvioesitystä – siitäkin huolimatta, että ryhmällä on siihen myös kriittisiä huomioita.

– Pyöräilyyn ja kävelyyn panostetaan aiempaa enemmän. Panostukset kestäviin liikennemuotoihin saisivat olla merkittävämmätkin, sillä kaupunkistrategian mukaan olemme vuonna 2030 älykkään ja kestävän liikkumisen edelläkävijä. Tavoitteen toteutuminen vaatisi sekä porkkanaa että keppiä, nyt tarjoamme sentään porkkanaa kestävien liikennemuotojojen lisäämiseksi, totesi Juhana Suoniemi Vihreiden ryhmäpuheenvuorossa.

– Meille on tärkeätä, että Tampere ei nosta koulujen ryhmäkokoja, perusopetuksen tuntimäärää ei vähennetty ja kielivalikoima on yhä maan parhaita. Tämä on erittäin tärkeä linjaus, sillä tulevana vuonna Tampereen tavoitteena on hakea Unicefin lapsiystävällinen kunta -statusta.

Kaupungin henkilökunta ja heidän reagointinsa korona-aikana sai Vihreiltä kiitosta.

– Henkilöstö on poikkeavassa tlanteessa osoittanut, että yllättävässä ja vakavassa tilanteessa venymistä, kekseliäisyyttä ja tahtoa toimia uudella tavalla on ollut. Haluamme kiittää kaupungin koko henkilöstöä joustavuudesta.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut