Senegalin Taikuri vaihtaa maisemaa – Emile Paul Tendeng siirtyy Maarianhaminaan

Emile Paul Tendeng siirtyy Maarianhaminaan. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Ilvestä useammalla kaudella edustanut hyökkäävä keskikenttäpelaaja Emile Paul Tendeng vaihtaa maisemaa. Tendeng on tehnyt 1+1 -vuotisen pelaajasopimuksen IFK Mariehamnin kanssa.

– Tendeng on hyökkäysorientoitunut keskikenttäpelaaja, joka voi pelata niin keskellä kuin laidallakin. Näemme hänet vahvana liigapelaajana, jonka uskomme tuovan rutiinia ja laatua ensi kaudelle, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson kuvaa tiedotteessa.

– Wiklöf Holding Arenan yleisö tuntee hänet hyvin otteluistamme Ilvestä ja SJK:ta vastaan ja nyt näemme hänet Grönvittissä, Mattsson jatkaa.

Tamperelainen huomioi Tendengin jo kesäkuussa 2016. Tuolloin Tendeng villitsi tamperelaisfaneja hienoilla otteillaan, ja mies sai nopeasti lempinimen Senegalin Taikuri.

Samaisessa lehtijutussa Tendeng saattoi myös visioida suomalaisen maajoukkuepalloilun tulevaisuuden aivan kohdilleen.

– Kaikki lähtee kovasta työstä. Kun sitoutuu ja tekee työtä, kaikki on mahdollista. EM-kisoissa (vuonna 2016) pelanneissa Islannissa ja Unkarissa on teille kaksi hyvää esimerkkiä, Tendeng pohti Tamperelaiselle.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut