Kivet paikoillaan, portaat kunnossa... – 2,5 vuotta siihen meni: Hämeensilta on nyt valmis!

Hämeensillan kaikki raitiotie- ja katurakennustyöt ovat valmistuneet.

Lisäksi Hämeenkadulla on valmistunut uusia katualueita, joiden myötä on jälleen saatu käyttöön uusia jalankulku- ja pyöräilyosuuksia.

Myös lähes kaikki Hämeenkadun katupuut on nyt istutettu paikoilleen.

Hämeensillan ja Hämeenakadun alueella kaikki raitiotietyöt valmistuivat jo loppukesällä, ja nyt ovat valmistuneet myös viimeiset osuudet Hämeensillan kiveystöistä. Sillan ja Koskikadun liittymäalueen jalankulku-ja pyöräilyväylät on avattu kokonaisuudessaan käyttöön.

Hämeensillan peruskorjaustyöt toteutettiin Tampereen kaupungin erillisurakkana ja ne kestivät kaikkiaan noin 2,5 vuotta alkuvuodesta 2018 keväälle 2020.

Peruskorjaustöiden jälkeen Raitiotieallianssi aloitti sillan kannella raitiotien kiskojen asennuksen sekä ajoradan ja jalkakäytävien kiveystyöt kesällä 2020.

Myös Ravintola Puiston edustan portaiden uusimistyöt ovat valmistuneet ja reitti Hämeensillan alittavalle kulkuväylälle on avattu. Hatanpään valtatien liittymässä ajoradalla on vielä käynnissä nupukivitöitä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut