Konepajamies Kurusta valittiin Tampereen kauppakamarin puheenjohtajaksi – "Huolehdittava, ettei Pirkanmaa jää sivuun, kun Suomessa tehdään suuria linjauksia"

Juhani Lehti. Mikko Ovaska
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Tampereen kauppakamari valitsi syyskokouksessa uudeksi puheenjohtajakseen Tampereen Konepajojen toimitusjohtajan Juhani Lehden. Hän seuraa tehtävässä kolme vuotta puheenjohtajana toiminutta Minna Metsälää.

Juhani Lehti on ollut Tampereen kauppakamarin hallituksen jäsen vuodesta 2016 ja varapuheenjohtaja vuodesta 2018 sekä toiminut kauppakamarin teollisuusvaliokunnan jäsenenä ja varapuheenjohtajana. Hän on toiminut aikaisemmin myös Pirkanmaan Teknologiateollisuus ry:n puheenjohtajana sekä EK:n ja Teknologiateollisuuden yrittäjävaliokunnissa.

– Tampereen kauppakamari on alueen muiden toimijoiden kanssa merkittävä edunvalvoja ja elinkeinoelämän toimintaedellytysten kehittäjä. Meidän on osaltamme huolehdittava, ettei Pirkanmaa jää sivuun, kun Suomessa tehdään suuria linjauksia, Juhani Lehti sanoo Tampereen kauppakamarin tiedotteessa.

– Puheenjohtajana varmistan yhdessä hallituksen kanssa, että kauppakamarin toimintaa kehitetään jatkuvasti jäsenistöä palvelevaan suuntaan. Edustan valmistavaa teollisuutta, mutta pidän tärkeänä, että toiminnassa otetaan huomioon 2000 jäsenen tarpeet ja toiveet valitsemalla niistä kuitenkin tärkeimmät ja ne, joiden edistämisessä meillä on realistiset onnistumisen mahdollisuudet.

Juhani Lehti on 44-vuotias ja koulutukseltaan diplomi-insinööri. Hän asuu perheineen Kurussa.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut