Pirkkalan Perussuomalaiset nimesi pormestariehdokkaakseen Harri Vuorenpään

Pirkkalan Perussuomalaiset valitsi syyskokouksessaan ensi kevään kuntavaaleihin pormestariehdokkaakseen Harri Vuorenpään.

Vuorenpää on toiminut kuntapolitiikassa Pirkkalassa vuodesta 2012 lähtien. Hän on aikaisemmin toiminut muun muassa valtuustoryhmänsä puheenjohtajana, jäsenenä ympäristölautakunnassa sekä useammassa valiokunnassa ja työryhmässä. Tällä hetkellä hän on kunnanhallituksen jäsenenä.

Perussuomalaisissa hän on myös Pirkanmaan piirin puheenjohtajana sekä puoluehallituksen jäsenenä. Hän oli myös Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaana viime vuoden vaaleissa.

Vuorenpää on ammatiltaan tilitoimistoyrittäjä ja koulutukseltaan tradenomi YAMK. Perheeseen hänelle kuuluu vaimon lisäksi neljä tyttöä, kaksi poikaa ja kaksi koiraa.

– Pirkkala on elinvoimainen kunta, jonka ei pidä luovuttaa päätösvaltaa asioistaan muualle yhtään enempää kuin on tarvis. Esimerkiksi seutuyhteistyö on kannatettavaa, mutta liikaa ei pidä mennä seudun sanelun mukaan, Vuorenpää toteaa.

– Vastuullinen taloudenpito ja toimenpiteet kunnan yrittäjäystävällisenä pitämiseen ovat avainasemassa. On varmistettava, että budjetit pysyvät tasapainossa ja velkaantuminen siedettävänä. Veronkorotusten tie on kuitenkin käyty loppuun, Vuorenpää jatkaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut