Autoilija sai sairaskohtauksen Lempäälässä – MTV: Apuun riensi "Rekkamummi"

MTV Uutiset kertoo verkkosivuillaan tapauksesta, jossa oli ainekset päättyä pahemminkin. Sunnuntaina Tampereen ja Helsingin välisellä moottoritiellä liikkui autoilija, joka sai Lempäälän kohdalla sairaskohtauksen. Seurauksena hänen kuljettamansa henkilöauto ajautui poikittain ajokaistalla.

Apuun riensi "Rekkamummi". Kyseessä on ammattiautoilija Anita Paasikontu, joka on tunnettu paremmin kutsumanimellään alalla jo pidemmän aikaa.

– Autossa oli nainen, joka oli lähes tajuton ja hyvin sekava. Hän ei pystynyt ymmärtämään kuka hän on, mistä hän on tullut tai mihin hän on menossa. Hän vain toisti, että hänellä on erittäin huono vointi, Paasikontu kertoo MTV:lle.

Pelastushenkilökunnan tulo paikalle kesti yli 20 minuuttia hätäpuhelusta. Poliisi ehti paikalle ensin. Paasikontu on haastattelussa ihmeissään ja vihainen autoilijoille, joista kukaan ei hänen mukaansa pysähtynyt, vaan enimmäkseen kuvasivat vaarallista tilannetta autoistaan. Paasikontu ehti kertaalleen vetää sekavan naisen myös pois ajoradalta, jonne hän oli livahtaa autostaan.

– Ravistelin kovasti häntä ja sanoin, että nyt kulta pieni älä nyt vain nuku, ei saa nukkua tässä kohdassa, että meidän on pysyttävä hereillä ihan väkisin, Paasikontu kuvailee.

Tiistaina Rekkamummin tavoitti onnellinen uutinen.

– Pelastamani henkilö otti yhteyttä. Hän kertoi, että saattaisi olla ilman minun pysähtymistäni tällä hetkellä ruumishuoneella. Hän kiitti kyllä kauniisti. Se oli paras päätös tälle hommalle

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut