Tampereen pääpoliisiaseman lupahallinnon asiakaspalvelutila menee remonttiin

Tampereen pääpoliisiaseman lupahallinnon asiakaspalvelutila remontoidaan marraskuussa. Se tietää kiinteistössä asioiville jokusia näkyviä muutoksia ja vaikutuksia.

Käyntiasiointi on remontin aikana rajattu siten, että asiointiin tulee varata asiointiaika. Ajan voi varata poliisin nettisivuilta www.poliisi.fi/ajanvaraus tai soittamalla valtakunnalliseen puhelinneuvontaan p. 0295 419800 arkisin kello 8–16.15.

Löytötavaroita voi noutaa info-pisteestä, joka on auki kello 8–16.15 välisenä aikana (tiistaisin kello 9–16.15). Asetarkastukset (ajanvarauksella) toimivat normaalisti.

Passia ja henkilökorttia voi hakea myös sähköisen asiointipalvelun kautta tietyin edellytyksin. Asiointiin tarvitset verkkopankkitunnukset. Jos hakemus edellyttää käyntiä poliisiasemalla niin voit asioida missä tahansa lupapalveluja tarjoavalla poliisiasemalla. Pirkanmaalla palvelevat esimerkiksi Kangasalan, Valkeakosken, Ikaalisten ja Sastamalan poliisiasemat.

Ohjeet sähköiseen asiointiin ja poliisiasemien aukioloajat löytyy poliisin nettisivuilta.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut