Vain Elämää: Tampereelle esiintymään saapuva Herra Ylppö joutui keskeyttämään oman biisinsä Vesku Jokisen päivänä – "Ei muuta kuin biisi poikki ja alusta"

Herra Ylppö on tottunut ottamaan yleisönsä jo Maj Karma-yhtyeen laulajana. Nyt miehen katsotaan lyöneen viimeistään läpi Vain Elämää-ohjelman myötä. Anssi Koskinen
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Harjavallassa maaliskuussa 1973 Mikko Mäntymäeksi syntynyt, sittemmin Frank Mäntymäeksi nimensä vaihtanut ja parhaiten Herra Ylppönä tunnettu laulaja on ollut yksi meneillään olevan Vain Elämää-kauden yllättäjistä. Indie-puolelta tuttu laulaja on esittänyt ohjelmassa versioita, jotka ovat saaneet laajalti huomiota ja paljon kiitostakin.

– Yleisöltä tullut palaute on ollut ihan mieletöntä, ja palautetta on tullut todella paljon varsinkin sosiaalisessa mediassa. On mahdollista ja jopa todennäköistäkin, että tämä tulee muuttamaan omaa artistikuvaanikin erilaiseksi kuin mitä se on tähän asti ollut, Ylppö vihjaa.

Perjantaina Vain Elämää-ohjelmassa nähdään Klamydian Vesku Jokisen päivä. Ennakkotietojen perusteella siinä tehdään ainakin puutöitä sekä kuullaan koskettava tulkinta ainakin Jannika B:ltä.

Ylppö lisää tähän omakohtaisen kokemuksensa.

– Päivään liittyy sellainen muisto, että ohjelmassa kuultava biisini taltioitiin vasta toisella otolla. Ensimmäisen osalta kävi sillä tavalla, että aloin laulaa ja huomasin, että korvamonitorit ovat aivan liian hiljaisella. Ei muuta kuin biisi poikki ja uudestaan alusta, Ylppö muistelee kokemusta.

Herra Ylppö esiintyy Ex-yhtyeensä kanssa Tampereella perjantaina 20. marraskuuta. G Livelabin keikka on jo ennakolta loppuunmyyty.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut