Tamperelaisen Ramin vanha Lada varastettiin ja löytyi kahdesti yhden viikon aikana – "Se on violetti ja sen kyljessä on violetti tähti"

Oli keskiviikko 4. päivä marraskuuta kello 13, kun Tampereella asuva Rami Virtanen huomasi iltavuoroon lähtiessään jotain outoa.

Miehen silmäterä, violetti Lada, oli kadonnut Tampereen Tohlopista, jossa se oli pysäköitynä kadun varteen. Virtanen otti yhteyttä poliisiin ja vakuutusyhtiöön asiasta.

Seuraavana päivänä poliisi soitti. Auto oli löytynyt Santalahden Tiporaitilta, keskeltä pelastustietä. Virtanen meni paikalle iltasella tarkistamaan tilanteen.

Perjantaiaamun tullen paljastui uusi yllätys: auto oli jälleen kadonnut.

– Sitten jälleen ralli päälle. Soittelin eri paikat läpi ja ilmoitin tapahtuneesta Facebookin Tampere-ryhmässä.

Sieltä löytyi lopulta ratkaiseva vihje. Erään kirjoittajan tytär oli kertonut nähneensä violetin Ladan Tipotien terveysaseman pysäköintialueella.

Auton katoaminen kaksi kertaa on edelleen mysteeri niin poliisille kuin Virtasellekin.

– Se tietysti kiinnostaisi, onko Tohlopissa auton ympärillä ollut havaittavissa poikkeavaa liikehdintää tuolloin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Autohan on helposti tunnistettavissa: se on violetti ja sen kyljessä on violetti tähti, Virtanen kertoo.

Virtasen violetti Lada on vuosimallia 1986.

Tamperelainen kertoo Ramin kaksi kertaa kadonneesta Ladasta ja Lada-harrastuksesta lauantain lehdessä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut