Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaista Ykköskenttää voit äänestää vielä keskiyöhön asti! – Näitä nimiä kansa on mukaan halunnut

Oletko Sinä jo käynyt äänestämässä omia ehdokkaitasi Tamperelaiseen Ykköskenttään? Jos et ole, nyt on viimeiset hetket äänestää sillä äänestysaika päättyy keskiviikkona kello 23.59. Äänestäminen onnistuu täältä.

Äänestyksessä voit äänestää kolmea hyökkääjää, kahta puolustajaa, maalivahtia ja valmentajaa. Hyökkäyspäässä kymmenen eniten ääniä saaneen joukossa ovat (aakkosjärjestyksessä) muun muassa Aleksander Barkov Junior, Risto Jalo, Janne Ojanen, Lasse Oksanen ja Eemeli Suomi.

Puolustusosastolla kymmenen eniten ääniä saaneen joukkoon kuuluvat (aakkosjärjestyksessä) muun muassa Jyrki Lumme, Allan Measures, Teppo Numminen, Pekka Saravo ja Risto Siltanen.

Maalivahtipuolella ääniä ovat saaneet (aakkosjärjestyksessä) muun muassa Lukas Dostal, Dominik Hrachovina, Hannu Kamppuri, Juha Metsola ja Tuukka Rask.

Valmennusosastolla ääniä ovat saaneet (aakkosjärjestyksessä) muun muassa Raimo Helminen, Seppo Hiitelä, Karri Kivi, Jouko Myrrä ja Jussi Tapola.

Kokoamaltamme listalta voit valita kolme hyökkääjää, kaksi puolustajaa sekä yhden maalivahdin ja valmentajan. Jos tuntuu siltä että juuri sinulle olennainen nimi puuttuu, voit myös nimetä omat suosikkisi, mikäli niitä ei listassa ole. Kriteerinä on se, että listan pelaajilla ja valmentajilla on kausia kauden 1975–1976 eli nykymuotoisen SM-liigan perustamisen jälkeen.

Äänestyksen tulokset uutisoidaan lehdessämme.

Tamperelaista Ykköskenttää voit äänestää täältä.